AFETLERE KARŞI TEDBİR

BELDEMİZDE SON ZAMANLARDA YAŞANAN YANGIN AFETLERİNİN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YAŞANMAMASI İÇİN VATANDAŞLARIMIZIN EVLERİNİN BACALARINI VE ELEKTRİK TESİSATLARINI KONTROL ETTİRMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

BAŞKANDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Beldemiz Karacasu Mahallesi'nden İsmail Demir'in evi yanmıştır.Belediye Başkan V.Efrayim Özdemir olay yerine bizzat giderek Taşkesti Belediye si olarak mağduriyetin kısa zamanda giderileceğini söylemiştir.

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Zor şartlar altında milletimizi gündemden haberdar etme görevini layıkıyla yerine getiren basın mensupları, teknolojik gelişmeler sayesinde günün her anında bizlere bu imkânı sağlamaktadır. Bununla birlikte kamu kurumları ile vatandaş arasında da iletişim köprüsü kurulmasına vesile olunmaktadır. Bu vesile ile toplumsal sorumluluğunu yerine getiren tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gaze...