BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ EFRAYİM ÖZDEMİR DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Miraç, bütün insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi yolculuktur. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği, Allah’ın lütuf ve inayetinin daha fazla hissedildiği Miracın özünde, her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakarlık, paylaşma, sorumluluk, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere erişme vardır.

Bu duygu ve düşüncelerle feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilinin; sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesi temennisiyle tüm İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik eder,hayırlı Cumalar dilerim.

Belediye Başkan V.

Efrayim ÖZDEMİR