23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA  MESAJI
BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ EFRAYİM ÖZDEMİR DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAM I MESAJI.
23 Nisan 1920 tarihinde kurulan TBMM tarihimizde çok önemli bir dönüm noktası olmuştur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı adı altında bu önemli gün tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir sözünden yola çıkarak milletimiz kendi kaderini kendi eline alarak var olma yok olma mücadelesini egemenlik hakkını kendisi kullanarak kazanmıştır.Dolayısıyla bütün dünyaya kendi kendini yönetebilecek büyük bir millet olduğunu göstermiştir.Çocuklarımızın aydınlık yarınlarla buluşmasının yolu hiç şüphesiz ulusal egemenliğimizi güçlendirmekten geçer. Milli egemenlik, adalet ve eşitliğinin temelidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde bütün dünyadaki çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.
Belediye Başkan V.