BELEDİYE BAŞKANI EFRAYİM ÖZDEMİR DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Ramazan ayı, bereketi ile yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular oluşturmaktadır. 11 ayın sultanı olan bu ay, Müslüman alemi tarafından özlemle beklenen bir aydır. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu kutsal ay, mağfiret, bolluk ve bereket ayıdır. Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi'ni barındıran Ramazan ayı, mucizelerle dolu bir aydır. İslam dini sosyal hayata ve sosyal dayanışmaya önem veren bir dindir. Mübarek Ramazan ayının ülkemizde, beldemizde ve tüm İslam aleminde oluşturduğu birleştirici gücün, dünyada ve bölgemizde barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olması en büyük arzumuzdur. Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı Ramazan ayını ferdi sorumluluklarımızın yanında toplumsal sorumluluklarımızın yerine getirilmesine sebep olan rahmet, bereket ve bolluk ayı olarak idrak etmeliyiz. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, beraberliğin ve hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayının idrak edilmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

Efrayim ÖZDEMİR